Video: Terug uit Japan met behoorlijk wat aankopen

Afgelopen maand bevond ik mij in Japan en was ik er al op voorbereid dat ik behoorlijk wat aankopen zou doen, voornamelijk in de categorie muziek. Dit had meer te maken met het feit dat sommige CD’s moeilijk verkrijgbaar zijn of juist te duur zijn om zonder douanekosten naar Nederland te halen via de post. Dus dan moet het maar via de koffer! Hieronder een video met voornamelijk muzikale spulletjes die ik vanuit Japan heb gehaald. Enjoy!

Video niet zichtbaar? Klik dan hier.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

4 gedachten over “Video: Terug uit Japan met behoorlijk wat aankopen

 • 14 juli, 2016 om 02:30
  Permalink

  Jeeeeeeetje wat veel cd’s super gaaf ook je verhaaltjes erbij. Wat ik me afvraag:
  Wat was de leukste “toeristische” atractie/sightseeing waar je naartoe bent gegaan?
  Koes koes

  Reactie
 • 16 juli, 2016 om 18:39
  Permalink

  Veeeeeeeeeel muziek xD Awesome :)
  En wat betreft het doek: ophangen? Of als prijs bij een prijsvraag? Groetjesss

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?