Het is mooi weer tijd voor TomoParty 2016!

Stichting Tomo komt dit jaar met een nieuwe editie van TomoParty, na een succesvolle eerste editie vorig jaar. Het feestje vindt weer plaats op recreatieterrein de Groene Heuvels in Ewijk op zaterdag 20 augustus.

tomoparty2016

Vanaf 13.00 uur gaat het feestje van start met diverse strandspellen zoals Helmet Race, touwtrekken en Megatwister. Naast al die leuke activiteiten is het ook mogelijk een bezoekje te brengen aan de dealers die aanwezig zijn op Tomoparty. Ook is het mogelijk om zelf je spulletjes te verkopen op de Beach Market. Aanmelden kan hier. Zoals vorig jaar is Cherry Pie Maid Café weer aanwezig om je te bedienen.

Een strandfeest is geen strandfeest zonder muziek en barbecue en daar heeft de organisatie ook aan gedacht. Terwijl je lekker kunt happen in een niet al te aangebrande hamburger of juist lekker gezond salade en fruit, kun je genieten van de lekkere deuntjes van Deshima Sounds. Inmiddels wel bekend in de conwereld, haast op elke conventie spelen de heren van Deshima Sounds, zo ook op TomoParty.

De locatie ligt op slechts 10 minuten van Nijmegen en heeft voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is het mogelijk om vanaf treinstation Wijchen met de shuttlebus naar het strand (en terug) te gaan. Tickets voor het evenement kosten €7,99 en aan de deur kosten de kaartjes € 10,00. Mocht je gebruik willen maken van een shuttlebus naar de locatie, dan kun je op station Wijchen bij de gophers van TomoParty een kaartje kopen voor € 10,00. De shuttlebus vertrekt tussen 12.30 en 13.30 uur. Retour kun je gaan tussen 18.30 en 21.30 uur.

Er is mooi weer voorspeld, dus tijd voor een feestje!

Bron: TomoParty

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?