Tattoo artiest Horimyo a.k.a. Ken en DJ So Oishi naar BENDS vol.3

Op zaterdag 10 september is er een nieuwe editie van BENDS in Cafe ’t Schuim in Amsterdam. Mocht je na het optreden van SCANDAL in de Melkweg nog wat energie over hebben, dan is het zeker waard om in Amsterdam te blijven voor de derde volume van BENDS.

bendsvol3

Tijdens deze editie zullen weer zoals de voorgaande keren een aantal Dj’s draaien, waaronder Nori (posivision), Jun (Door), Yuji (STAIR/Door).

Speciaal tijdens deze avond is dat tattoo artiest en grafisch vormgever Horimyo a.k.a. Ken aanwezig is voor een live demonstratie. Horimyo a.k.a. Ken was in de leer bij de Japanse traditionele tatoeëerder Horinue en is nu woonachtig in Nederland. Hij heeft samengewerkt met diverse tatoeëerders over de gehele wereld en zijn kunst is te zien geweest in de muziekvideo van Juno Reactor.

Verder mogen een een liveshow verwachten van So Oishi (SØVN), een DJ en producer uit Tokyo. Hij startte met DJen toen hij een tijdje woonde in New York en geïnspireerd raakte door de lokale scenes van underground techno en psychedelic trance. In 2012 verhuisde hij naar Nederland en studeerde elektro-akoestische muziek aan het Instituut voor Sonologie. Daar ontmoette hij één van de oprichters van de label SØVN en bracht zijn debuut EP uit met zijn solo project canopyhoc.

Naast deze speciale gast zullen RōNIN en Atsushi Harada aanwezig zijn voor de fotografie en Nozomi met de zoetigheden.

BENDS is een evenement die zich focust op electronische muziek en kunst. Het derde evenement gaat van start om 22.00 uur en zal doorgaan tot 03.00 de volgende dag. Cafe ’t Schuim is te vinden aan Spuistraat 189 en toegang is helemaal gratis.

Bron: BENDS

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?