HER NAME IN BLOOD naar Europa als support voor Eskimo Callboy

De Duitse electronicore band Eskimo Callboy gaat in november op Europese tour en neemt mee: de Duitse metalcore band annisokay, de Amerikaanse electronicore band Palisades EN de Japanse metalcore band HER NAME IN BLOOD!

De tour begint 11 november in De Pul in Uden en gaat zo door naar Verenigd Koninkrijk, Belgie (Muziekodroom), Frankrijk, Zwitserand, Duitsland, Tsjechie, Oostenrijk en eindigt 4 december in Duitsland. Het is voor HER NAME IN BLOOD de eerste keer dat ze gaan touren in Europa.

eskimocallboy-hnib2016

HER NAME IN BLOOD is een metalcore band uit Tokyo. In 2008 brachten ze hun demo en split EP uit met Before My Life Fails en traden ze op in Japan. Later kwam de band met het album DECADENCE in 2010, pas met de release van THE BEAST EP in 2013 leek de band meer aandacht te trekken in het buitenland.

De band bestaat uit zanger Ikepy, gitaristen Daiki en TJ , bassist Makoto en drummer Umebo. HER NAME IN BLOOD is in 2015 overgestapt van de label Triple Vision Entertainment naar Warner Music Japan en komt in september met de eerste major release, namelijk het album BAKEMONO.

Bron: HER NAME IN BLOOD

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?