Extra data voor Europese Tour 2016 BAND-MAID

BAND-MAID heeft nog een aantal data toegevoegd aan de aanstaande Europese tour in oktober. De Europese tour is onderdeel van de ‘Brand New Maid’ Release Tour World Series.

band-maid-eu2016

Helaas geen show in Nederland of België, maar mocht je plannen hebben om naar Lucca Comics & Games 2016 in Italië of Salón del Manga in Spanje te gaan, dan kun je de meiden daar ook treffen! Voor de shows in Londen en Parijs zijn de VIP uitverkocht, maar er zijn nog steeds kaartjes verkrijgbaar. Tickets zijn veelal te verkrijgen via Me Shop of Konticket of via de locatie zelf.

Naast de twee extra data maakte de band ook bekend dat ze een nieuwe single gaan uitbrengen op 16 november met als titel YOLO. Het is de eerste single sinds het commerciële debuut van de band en YOLO is gebasseerd op ‘You Only Live Once’.

Bron: BAND-MAID

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?