Boris maakt data PINK Europese tour bekend

Boris heeft de tourdata bekend gemaakt van de aankomende Europese en Verenigd Koninkrijk tour waarbij de band het album PINK in alle volledigheid zal spelen.

De tour gaat op 18 november van start in Finland en heeft een show gepland staan tijdens het Incubate Festival op 11 december in Tilburg en in Rotonde Botanique op 12 december in Brussel. De laatste show vindt plaats op 21 december in Athene.

boris-eu-uktour2016

Incubate Festival heeft in 2016 meerdere edities, waaronder een vierdaags festival in september, maar ook een tweedaags festival in december. Er is nog niet veel bekend over de december-editie, maar de website wordt binnenkort bijgewerkt. Over de show in Rotonde Botanique is meer bekend: in de voorverkoop kost een kaartje € 15,00 en aan de deur € 18,00.

Bron: Boris

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?