Win: Kaartjes voor RETRO MIA 2016 in Namur Expo

-Deze winactie is afgelopen-
Vorige week werd er een artikel gepubliceerd over de 10 dingen die je niet mag missen op RETRO MIA 2016. Vandaag is het dan tijd om kaartjes weg te geven voor het aanstaande evenement die op 1 en 2 oktober gaat plaatsvinden in Namur Expo. Let op: deze winactie is in een oogwenk voorbij, dus doe direct mee!

retromia2016
De organisatie achter RETRO MIA heeft 2 x 2 toegangskaarten beschikbaar gemaakt voor het evenement. Ben je nog aan het twijfelen op welke dag je nou zou moeten gaan? Geen nood, de kaartjes die AVO Blog mag weggeven mag op een dag naar eigen keuze gebruikt worden. Wil je op de zaterdag? Dan kun je deze kaartjes gebruiken. Komt zondag je beter uit? Dan zijn ze ook te gebruiken. Ben je nog niet overtuigd van wanneer je naar RETRO MIA moet gaan? Bekijk dan het artikel die vorige week gepubliceerd werd op AVO Blog. Nadat je je keuze hebt gemaakt is het dan toch echt tijd om mee te doen aan deze supersonisch snelle winactie!

Wat moet je doen?

Like AVO Blog en Le salon MADE IN ASIA op Facebook, deel dit bericht via Facebook of Twitter en laat in een reactie hieronder weten wat je graag zou willen doen tijdens RETRO MIA. Extra kans maak je door AVO te volgen via Twitter en de winactie te delen via Twitter en AVO te volgen op YouTube. Om de winnaar te kiezen, gebruikt AVO de Rafflecopter. (Zie hieronder)

a Rafflecopter giveaway

Mocht je geen kaartjes winnen, dan is het nog mogelijk om online en aan de deur kaartjes te kopen.


De winactie duurt tot woensdag 28 september 2016, op dezelfde dag worden de winnaars bekend gemaakt en gemaild. De winnaars krijgen hun kaartjes thuisgestuurd, het is belangrijk om snel je adres door te geven! Heel veel succes gewenst.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?