13 jaar AVO: alle video’s op een rij!

In mei vierde AVO dat het forum 13 jaar oud is. In deze maand zijn diverse video’s online gekomen van muzikanten tot aan fans van AVO die AVO feliciteerde met de 13de verjaardag. Dit artikel is een bedankje aan iedereen die meedeed!

Omdat ik in mei mij aan het voorbereiden was voor Japan, was ik er niet aan toegekomen om een overzichtsartikel te schrijven. Tijd om alle video’s op een rijtje te zetten en terug te kijken op een geslaagde 13de verjaardag!


Dit is een afspeellijst, dat betekent dat alle video’s op een rij is gezet. Mocht de afspeellijst niet willen afspelen, klik dan hier.

Ik wil iedereen bedanken voor het inzenden van hun video en de felicitatie. Ik vond het erg leuk om alle video’s te ontvangen en het maakte mij ontzettend blij dat er zoveel mensen waren die de moeite wilden doen om een video in te sturen. Nogmaals: Hartstikke bedankt! Jullie zijn top! AVO betekent heel veel voor mij, iets wat gewoon als een hobby forum startte is uitgegroeid tot een passie waarbij ik mij bezighou met diverse dingen. Op het ene moment accepteer ik een nieuwe lidmaatschap op het forum en op het andere moment hou ik mij bezig met een interview met een muzikant. Tussendoor ben ik op evenementen te vinden en hou ik mij bezig met concerten organiseren. Dat mijn werk gewaardeerd wordt is te zien in al deze video’s! En daarom ontroert het mij ook dat zoveel diverse mensen een video hebben ingestuurd.

AVO Forum startte op 16 mei 2003 op een Proboards site en na een aantal keren opnieuw beginnen en verhuizen draait AVO Forum al 7 jaar op PHPBB software op een .nl website. Uiteindelijk is AVO uitgegroeid tot een community, bestaande uit een forum, blog en events. En refereer ik eerder aan de community AVO dan aan AVO Forum als ik over AVO praat. Ik wil elk jaar uitpakken om de verjaardag van AVO goed te vieren. Zelf ben ik niet zo goed in het vieren van mijn eigen verjaardag, maar de verjaardag van mijn kindje, AVO, vind ik juist wel belangrijk om te vieren.

Hoe zal ik AVO’s 14de verjaardag gaan vieren in 2017? Wat zou jij graag willen zien? En welke felicitatievideo vond jij het leukste? Laat het weten in een reactie hieronder.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?