Japan Open Cafe met spreker Martijn van Zwieten van Rangemu

De Leidse Alumni Kai “Van hier tot Tokyo” organiseert in samenwerking met de Nederlands-Japanse Vereniging (NJV) het tweemaandelijkse Japan Open Café. De aankomende editie vindt plaats op woensdag 30 november in Amsterdam.
japanopencafe

Deze editie is de laatste editie van 2016 en staat in het teken van Nederlandse en Japanse videogames. Spreker voor deze avond is Martijn van Zwieten, mede-oprichter en voorzitter van Rangemu, een stichting die zich inzet voor een betere relatie tussen de Nederlandse en Japanse videogamesindustrie. In 2016 hebben ze voor het eerst een handelsmissie naar Tokyo georganiseerd voor Nederlandse gamebedrijven. Tijdens het café zal hij uitleggen hoe dat precies werkt en wat het oplevert.

Het Japan Open Café heet iedereen met een interesse in Japan welkom! Het doel is om op informele wijze een platform te creëren voor mensen die zakelijk of uit interesse met Japan bezig zijn, in wat voor vorm dan ook. De organisatie wil de mogelijkheid bieden om connecties op te doen, kennis te delen en ideeën te bespreken met mensen uit verschillende sectoren en uiteenlopende achtergronden.
De locatie is het Lloyd Hotel, te vinden aan de Oostelijke Handelskade 34. Vanaf 18.00 uur ben je welkom.

Bron: Japan Open Café

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?