BRIDEAR komt in 2017 weer naar Europa

De vrouwen van BRIDEAR heeft duidelijk de smaak te pakken na hun eerste Europese tour eerder dit jaar, want ze komen in 2017 weer terug!

bridear-2016

De metal/powermetalband heeft laten weten dat de tour net voor de lente start gepland staat, waaronder een aantal shows tijdens Made in Asia in Brussel! De tour eindigt in Belgie, maar het begint ook in Belgie! De tour start 17 februari in L’Entrepôt in Aarlen, welke om de hoek is van station Aarlen. Verder gaat de all girl band langs Zwitserland, Oostenrijk, Slovenie, Slowakije, Duitsland, maar vooralsnog staat Nederland niet op de planning!

De tourplanning is als volgt:

Vrijdag 17 februari: L’Entrepôt – Aarlen, België
Zaterdag 18 februari: Japan Impact – Lausanne, Zwitserland
Zondag 19 februari: Explosiv – Graz, Oostenrijk
Maandag 20 februari: Orto Bar – Ljubljana, Slovenië
Dinsdag 21 februari: Randal Club – Bratislava, Slowakije
Donderdag 23 februari: Mokka Club – Thun, Zwitserland
Vrijdag 24 februari: Safari Beat Club – Chur, Zwitserland
Zaterdag 25 februari: La Cafe – Cham, Duitsland
Dinsdag 28 februari: Keller Club – Stuttgart, Duitsland
Woensdag 1 maart: Alte Seilerei – Mannheim, Duitsland
Vrijdag 3 maart: Made in Asia – Brussel, België
Zaterdag 4 maart: Made in Asia – Brussel, België

Onduidelijk is of er nieuwe data aan gaan komen, maar voor nu ziet de Europese tour er al best interessant uit! Voor de Nederlandse fans is Brussel een prima mogelijkheid om naartoe te gaan.

BRIDEAR kwam tijdens de eerste Europese tour wel naar Nederland, namelijk naar DYNAMO in Eindhoven tijdens de JAPAN ATTACKS avond. Belgie stond toen niet op de planning, maar nu wel!

Bron: BRIDEAR

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?