HOTEI naar Paradiso en Paaspop in 2017

HOTEI heeft bekend gemaakt dat hij een aantal shows gepland heeft staan in Nederland volgend jaar. 

De rockgitarist liet weten dat zijn eerste shows van 2017 weten in Nederland gaat plaatsvinden. Hij zal terugkeren naar de Paradiso in Amsterdam voor een show op vrijdag 14 april. Een dag later, zaterdag 15 april, zal hij optreden op Paaspop.

hotei

Kaartjes voor de show in Paradiso kosten € 17,50 exclusief lidmaatschap à € 3,50 (die een maand geldig zal zijn, je kunt ook voor een jaarlidmaatschap gaan) en servicekosten. De show vindt plaats in de Kleine Zaal en die opent om 19.30 uur. De kaartverkoop begint op vrijdag 25 november. Kaartjes voor Paaspop zijn nog niet te koop. Vanaf zaterdag begint de verkoop van de Early Bird kaartjes, waarbij er alleen 3-dagen combitickets verkocht worden. Die kaartjes kosten €99,00, voor diegene onder de 18 jaar kosten ze €75,00.

HOTEI is in Nederland bekend geworden door de soundtrack van Kill Bill met zijn themanummer Battle Without Honor or Humanity, maar hij begon 30 jaar geleden als gitarist bij een van de populairste rockbands aller tijden: BOØWY. Verder heeft hij al 40 miljoen verkochte albums op zijn naam staan. HOTEI bespeelt zelf de elektrische gitaar, maar hij is een (muzikale) duizendpoot. Naast zelf muziek spelen is hij ook componist en acteur. HOTEI maakt vooral instrumentale muziek, met erg veel gitaar. Vorig jaar bracht hij zijn album Strangers uit, waarop gastbijdragen van onder andere Iggy Pop, Rammstein gitarist Richard Z. Kruspe, Matt Tuck van Bullet For My Valentine, Noko van Apollo 44 en de Texaanse zangeres Shea Seger op staan.

Bron: HOTEI

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?