PLASTICZOOMS naar P60 en Made in Asia in 2017

Na de aankondiging van de Europese tour die in 2017 gaat plaatsvinden, is inmiddels bekend waar PLASTICZOOMS gaat optreden in Nederland, maar ook deels in België.

plasticzooms2017

Laat ik daar meteen mee beginnen, want Made in Asia liet weten dat PLASTICZOOMS gaat optreden op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart. Daarnaast zullen ze een signeersessie houden bij de stand van HIGHFeeL in hal 4. Het optreden op vrijdag begint om 18.00 uur en het optreden van zaterdag om 17.00 uur. Een kaartje voor de vrijdag kost € 11,00 in de voorverkoop en € 14,00 aan de kassa. Een kaartje voor de zaterdag kost € 13,00 in de voorverkoop en € 14,00 aan de kassa. Je kunt ook een kaartje voor drie dagen kopen. Dat kost € 30,00. De band heeft in België nog twee andere concerten gepland staan, namelijk zondag 5 maart in Brussel en zondag 12 maart in Luik.

In Nederland staat 1 show gepland, namelijk in de P60 in Amstelveen. De show staat gepland op donderdag 9 maart. De deuren gaan open om 19.30 uur en de show gaat van start om 20.00 uur. Een kaartje kost € 12,00 in de voorverkoop en € 15,00 aan de deur. Daarnaast is het mogelijk om VIP kaartjes te kopen die € 13,00 per stuk kosten. Deze moet je apart van je normale kaartje kopen. Met het VIP kaartje krijg je de mogelijkheid om de band te ontmoeten, je cadeau af te geven en op de foto te gaan. Je bent gelijk ook vervroegd naar binnen, waardoor je vooraan bij het podium kunt komen te staan. De show in de P60 gaat met een voorprogramma zijn, maar P60 heeft nog niet bekend gemaakt welke band dat zal zijn. De zaal opent om 19.30 voor reguliere kaartjes en de show gaat van start om 20.00 uur.

Afgelopen mei had PLASTICZOOMS hun eerste Europese tour met shows in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. PLASTICZOOMS maakte eerder bekend een zelfgetiteld album uit te brengen op 11 januari 2017. Hier staat onder andere het nummer Veiled Eyes op. Alle nummers zijn afgemixed door de Franse DJ en producer ELECTROSEXUAL.

Bron: HIGHFeeL, P60

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?