Win: Kaartjes voor X Made Alcoholic Santaclaus in Amsterdam

-De winactie is gesloten, winnaars zijn bekend gemaakt in de reacties-

Deze winactie verloopt supersonisch snel, want over 24 uur weet je al of jij de winnaar bent of niet! Maak kans op kaartjes voor X Made Alcoholic Santaclaus in Amsterdam op zaterdag 3 december. Kaartjes zijn in de voorverkoop al niks bijzonders is voor een band die speciaal vanuit Japan komt, namelijk € 5,00! 

Op vrijdag 2 december komt de band met een nieuw album die ze presenteren in Brussel, een dag later treden ze op in Amsterdam en daar kun jij gratis bij aanwezig zijn als je deze winactie wint! AVO Blog mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor het aankomende concert op 3 december! Dit concert wil je niet missen, het is namelijk ook meteen een vervroegd AVO kerstfeestje waarbij de dresscode kerst met rock’n’roll is! Lees even verder wat je precies moet doen om kans te maken!

Wie is X Made Alcoholic Santaclaus?

X Made Alcoholic Santaclaus (XMAS) noemt zichzelf een Loud Heavy Rock’n’Roll band, werd in 2013 opgestart door gitarist CHARLIE met zijn vrienden in Yokohama. Ze kenden elkaar al voor jaren en hadden in diverse bands opgetreden, voordat ze samenkwamen en de band XMAS oprichten. De band bestaat uit gitaristen CHARLIE en MASAYA, drummer yu-ta en vocalist en bassist KEI. In 2015 kwam de band voor het eerst naar Europa voor een tour om hun eerste album Nouveau depart te promoten, dit jaar zal de band Europa ingaan om iedereen een ‘Merry XMAS’ te wensen en hun tweede album te promoten: Espèce à l’aventure. Hieronder staat wat je precies moet doen om kans te maken op kaartjes voor X Made Alcoholic Santaclaus op 3 december in Amsterdam!

Wat moet je doen om kans te maken op kaartjes?

Volg AVO Blog op Facebook of Twitter en reageer onder dit bericht welk liedje van X Made Alcoholic Santaclaus je favoriet is.

Heel veel succes met meedoen! Mocht je niet winnen, zoals gezegd: een kaartje kost € 5,00 en kan ook aan de deur gekocht worden!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “Win: Kaartjes voor X Made Alcoholic Santaclaus in Amsterdam

 • 2 december, 2016 om 08:36
  Permalink

  X Made Alcoholic Santaclaus – アリバダ ❤️

  Reactie
 • 2 december, 2016 om 17:26
  Permalink

  Gefeliciteerd Tji-Ying en Manuela, jullie hebben de kaartjes gewonnen.
  Ik zet jullie op de gastenlijst en jullie mogen iemand meenemen!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?