G∀LMET heeft nieuwe Europese tour gepland staan in 2017

De meiden van all female death metal band G∀LMET komen in 2017 terug naar Europa voor een Europese tour, de band was vorig jaar nog in Nederland te zien.

De tour begint op 17 maart in Duitsland en gaat daarna langs Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. De metalband gaat onder andere optreden op Paris Manga en Metal Festival in Frankrijk.

Vooralsnog geen Nederlandse en/of Belgische datum, maar misschien dat hier nog verandering in gaat komen! Als dit zo is, zal het snel te lezen zijn op AVO Blog!

Vorig jaar april waren de meiden nog live te zien en te horen in de Dynamo, waar ze een geslaagde show opvoerden. G∀LMET heeft al diverse line-up veranderingen meegemaakt, vorig jaar was de band in Europa met zangeres MIKI, gitaristen Ruki en AYANO en drummer E-chang. In oktober werd bekend dat drummer E-chang de band wilde verlaten aan het einde van het jaar, maar uiteindelijk blijft de drummer tot zeker april 2017 in de band. Hierdoor zal ze meegaan met de derde Europese tour van de metalband. Daarna zal G∀LMET met hiatus gaan, zodat ze op zoek kunnen naar nieuwe bandleden.

Bron: G∀LMET

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?