Fotoverslag: TomoFair Amsterdam 2017

This post is also available in: English

Stichting Tomo besloot 2017 te beginnen met een nieuw evenement, namelijk TomoFair Amsterdam. Een geheel nieuw evenement dat los staat van de afgelopen TomoFair. Dit keer werd gekozen voor het World Fashion Centre in Amsterdam.

Ook al was dit een fijne en grote locatie was het alsnog druk, veel te druk, eigenlijk. In een van de zalen kon je bijna niet doorlopen in verband met de drukte, de andere zaal was een stuk leger dus hier hadden ze, naar mijn mening, een paar kraampjes heen kunnen verhuizen om de drukte wat te verdelen. Verder leek TomoFair Amsterdam ook veel nieuw publiek aan te trekken wat natuurlijk een pluspunt is. Aan het eind van de dag verschilt TomoFair Amsterdam niet veel met de TomoFair in Nijmegen, het zijn beiden markten. Het enige grote verschil op de locatie na is dat het programma wat uitgebreider was, wat lectures, workshops, een quiz, en een AMV competitie.

Fotografie: Vi Young en UWCosplay

Kuro

Evenement verslaggever en fotograaf voor AVO Blog

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?