Draagbare ONE OK ROCK jas laat drager luisteren naar muziek

ONE OK ROCK heeft kort geleden het album Ambitions uitgebracht en om dit te promoten is er een jas ontwikkeld die aardig uniek te noemen is. Naast het feit dat je hem gewoon kunt dragen is het ook mogelijk om het liedje We Are te beluisteren door middel van je lichaam.

Deze jas is ontworpen en gemaakt door media artiest Yoichi Ochiai in drie maanden. Er zijn twee soorten jassen gemaakt: een leren jas ene en MA-1 bomberjack.

De jassen bevatten 20 miniatuur speakers die elk een ander geluidsfrequentie uitzendt. Het refrein in het lied maakt gebruik van de gehele jas, terwijl de zang focust op de speakers die zich bevinden in het borstgebied. Dit moet resulteren in een unieke ervaring die anders is dan het beluisteren van muziek door middel van een koptelefoon of oordopjes of gewone luidsprekers. Op de website van WEARABLE ONE OK ROCK is te bekijken hoe de speakers werken op de jas.

Een klein aantal mensen hebben op 10 en 11 januari de mogelijkheid gehad om de jassen te dragen in Tower Records Shibuya. Het is niet duidelijk of er een mogelijkheid zal zijn om deze jassen te kopen, maar het is veelbelovend voor de toekomst. Ambitions kwam 11 januari uit en bevat een aantal samenwerkingen, waaronder met Avril Lavigne en 5 Seconds of Summer.

Bron: WEARABLE ONE OK ROCK via Japan Trends

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?