Google Translate biedt directe vertaling Japans aan

Tijd om je Google Translate applicatie op je smartphone een update te geven, want de applicatie biedt nu directe vertaling in het Japans aan.

Het was al mogelijk om met de Google Translate applicatie een foto te maken van Japanse tekst en deze te vertalen in het Engels. Maar wat als je je telefoon richt op Japanse tekst en direct vertaling krijgt? Dat is de nieuwe toevoeging van de applicatie geworden! En nog fijner is dat je direct vertaling krijgt, ook al heb je geen internet connectie. Dit maakt het reizen in Japan toch net een stukje makkelijker!

Deze nieuwe functie is mogelijk gemaakt door Word Lens, een augmented reality vertaalapplicatie van Quest Visual die tegenwoordig bij Google hoort. Mocht je nog geen Google Translate applicatie op je smartphone hebben, hij is er voor Android en iOS.

Bron: Google via Kjeld Duits

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?