Fotoverslag: Dynamiccon 2017

This post is also available in: English

In het Dynamo gebouw te Eindhoven kon je afgelopen zondag de eerste editie van Dynamiccon meemaken. Al is Eindhoven zelf niet heel centraal voor iederen is Dynamo zelf wel mooi centraal gelegen. Qua eten was er op de locatie zelf alleen het Honey Garden maid en butler café met hun zoete matcha thee en lekkere tosti’s, vanwege de locatie kon je buiten het evenement ook veel eten halen. Het hele gebouw is die dag goed gebruikt, van de basement tot de hoogste etage. De aparte kamers waren zeer geschikt voor de lectures en workshops alleen was het voor de dealerroom weer wat te klein. Natuurlijk hadden ze ook gasten waaronder Kinpatsu Cosplay en Stefanie Joosten, de stem van Quiet uit Metal Gear Solid 5.

Fotografie: Vi Young

Kuro

Evenement verslaggever en fotograaf voor AVO Blog

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?