Esprit D’Air plant shows in Verenigd Koninkrijk

Esprit D’Air was recentelijk nog op pad met een mini-tour in Parijs en Londen om de release van hun nieuwste single Rebirth te vieren. Nu heeft de band een aantal shows in Verenigd Koninkrijk gepland staan.

Esprit D'Air

De band zal op 31 maart een show geven in de O2 Academy2 Islington in Londen, een dag later zullen ze de supportact spelen van de doom pop/rock band Courtesans in Ruby Lounge in Manchester. Kaartjes voor deze show kunnen hier gekocht worden.

Esprit D’Air is ondertussen hard bezig met het werken aan een nieuwe album die later dit jaar uit gaat komen. In juni 2016 besloot de band te hervormen na drie jaartjes gestopt te zijn. Het basiskamp van de Japanse rock en space metalband is Londen en de band bestaat uit zanger en gitarist Kai, bassist Ellis en drummer Daishi.

Bron: Greater PR, Esprit D’Air

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?