Videobericht PLASTICZOOMS voor aankomende tour

Binnenkort gaat PLASTICZOOMS op tour met optredens in Hong Kong en Europa en speciaal voor de fans die wachten op de komst van de band is er een video gemaakt.

De drie bandleden, Sho, Tom en Jun hopen dat iedereen komt naar de shows en komen feesten.

Kort geleden werden alle tourdata bekend gemaakt, alles is hier te vinden. De tour bestaat voornamelijk uit Europese data en een show in Hong Kong! Op 9 maart treedt de band op in de P60 in Amstelveen, deze show is een exclusieve Nederlandse show. Daarnaast staan er een aantal Belgische shows gepland in maart.

PLASTICZOOMS gaat op tour met AVO’s partner HIGHFeeL en heeft kort geleden een zelfgetiteld album uitgebracht. Er is een hashtag in het leven geroepen die op de social media gebruikt kan worden tijdens de gehele tour: #PLASTICZOOMS2017. Bij het gebruik van deze hashtag kan deze gezien worden en eventueel gedeeld worden door de organisatie voor de tour, maar ook ten tijde van de tour!

Bron: HIGHFeeL

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?