Sick. deze herfst op Europese tour

De visual kei band Sick. gaat op Europese tour, dit liet de tourorganisatie Astan afgelopen weekend weten.

Sick.

De tour zal plaatsvinden van 20 september tot en met 5 oktober en zal een promotietour zijn. Binnenkort maakt de tourorganisatie bekend waar de concerten zullen plaatsvinden, maar voor nu is de man achter Astan, Stefan Mensing, aan het peilen op Facebook waar er voldoende interesse is om een concert te plannen. Het is zaak voor de geïnteresseerden om te reageren op de gelinkte Facebookpagina.

Sick. staat voor Screaming inside can kill. en startte in de lente van 2016, en had in juni de eerste liveshow gepland staan. Het eerste mini-album kwam in november van datzelfde jaar uit. Het feit dat  Sick. nog een zeer jonge band is maakt het best bijzonder dat de band in de herfst van 2017 op Europese tour gaat. Sick. bestaat uit zanger Shiki, gitarist Fuki, toetsenist (Fortepiano) Tsukasa, bassist Avel en drummer Takeshi. Afgelopen week kwam hun tweede mini-album II i I vii. uit.

Het is afwachten waar de band gaat optreden later dit jaar. Mocht er meer bekend zijn over de Europese tour, dan zal dit natuurlijk te lezen zijn op AVO Blog!

Bron: Astan Concerts

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?