Thema Atsusacon 2017 bekend: Monsters vs. Mechas

De organisatie achter Atsusacon, Ganbaro, heeft laten weten een thema vastgesteld te hebben voor de 2017-editie van de conventie: Monsters vs. Mechas. De vraag van de organisatie is dan ook: ben je #TeamMonster of #TeamMecha?

Atsusacon 2017

Atsusacon 2017 is de zevende editie en vindt dit jaar plaats op 5 en 6 augustus in Internationaal Conventiecentrum Gent. Tijdens deze conventie mag je workshops, lezingen, gameroom, cosplay competities, wedstrijden, vechtdemonstratie, bordspellen en een dealerroom verwachten verdeeld over een aantal verdiepingen.

De kaartverkoop is direct van start gegaan na de aankondiging van het thema. Tot en met 31 mei kosten kaartjes voor het weekend € 20,00, de zaterdag € 14,00 en zondag € 10,00. Vanaf 1 juni zullen de kaartjes met € 2,00 omhoog gaan en aan de kassa zijn kaartjes € 25,00 voor het weekend, € 20,00 voor de zaterdag en € 15,00 voor de zondag.

Bron: Atsusacon

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?