Europese tour Sick. 2017: Nederlandse datum bekend

Nog niet alles van de aankomende eerste Europese tour van Sick. is bekend, maar de Nederlandse datum staat vast!

Sick.

De Europese tour van Sick. vindt deze herfst plaats en wordt georganiseerd door Astan Concerts in samenwerking met REALive.

Nog niet alle tourdata zijn bekend gemaakt, maar wat al bekend gemaakt was waren de shows in Duitsland die georganiseerd wordt door Astan Concerts:

Zondag 1 oktober: Moritzbastei – Leipzig, Duitsland
Maandag 2 oktober: Headcrash – Hamburg, Duitsland
Dinsdag 3 oktober: Sputnikhalle – Münster, Duitsland

Daar komt de Nederlandse datum zaterdag 30 september bij. De show vindt plaats in De Helling in Utrecht.

Verder is bekend wat de prijzen zijn voor de shows die onder Astan Concerts vallen. Een regulier kaartje voor het concert kost € 22,00 en een VIP kaartje € 35,00. De VIP kaartjes zijn alleen via Astan Concerts te koop zijn, reguliere kaartjes voor de Duitse show zijn daar ook verkrijgbaar. Voor de Nederlandse show kun je bij De Helling je reguliere kaartje kopen.

Er zullen maar 50 VIP kaartjes te koop zijn per show. Een VIP kaartje omvat een normale ticket, vervroegd toegang en een meet & greet met de band. De meet & greet zal een foto zijn, high five met de band en de mogelijkheid om cadeautjes te geven aan de bandleden.

De kaartverkoop voor de Nederlandse en Duitse shows gaat van start op zaterdag 8 april 2017. Mocht de datum verplaatsen, dan zal dit gemeld worden.

De andere data die onder REALive vallen moeten nog bekend gemaakt worden. Wat wel bekend is dat deze shows zullen plaatsvinden tussen 21 en 28 september. Later deze week zullen de totale tourplanning bekend gemaakt worden.

Bron: Astan Concerts, 2

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?