Manga & Cosplay Festival Spring 2017

De Japanse Tuin in Hasselt is binnenkort weer de locatie voor een nieuwe editie van de Manga & Cosplay Festival. De lente-editie vindt plaats op zaterdag 15 april en het lentegevoel wordt altijd benadrukt door de sakurabomen die in de tuin te vinden is. Een perfecte achtergrond voor toffe cosplayfoto’s!

Ook tijdens dit evenement – zoals we gewend zijn -zullen er diverse activiteiten zijn, te denken aan de nodige wedstrijden, taiko en de vaste groepsfoto door CosplayCloud. Maar ook diverse standjes gevuld met Japan gerelateerde leukigheden. De precieze planning wordt meestal kort voor de start bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Japanse Tuin en in het Facebookevenement.

Je bent welkom in de Japanse Tuin in Hasselt, nog steeds de grootste in Europa. Entree bedraagt € 5,00, voor Cosplayers (en houders van een Uitpas Hasselt) is het zelfs volledig gratis! Je kunt voor de prijs de hele tuin bezoeken aan het normale tarief en het festival bijwonen. Het festival begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Bron: Japanse Tuin

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?