Europese tour 2017 Sick.: alle data op een rij

Na diverse artikelen geschreven te hebben over de eerste Europese tour van Sick., is het dan nu tijd voor een update met alle tourdata op een rij.Sick.Zoals eerder gemeld zou REALive nog met de tourdata komen, zodat de Europese tour compleet gemaakt zou worden. Helaas is dit anders gelopen, gezien de band een aantal toezeggingen had in Japan die niet afgezegd konden worden. Hierdoor is de tour in Europe ingekort met shows in Duitsland, Nederland en een Finse show. Astan Concerts gaf aan dat de bedoeling is dat er volgend jaar een grotere tour zal zijn.

De Finse show moet nog bekend gemaakt worden, maar de tour van Sick. ziet er als volgt uit:

Zaterdag 30 september: De Helling – Utrecht, Nederland
Zondag 1 oktober: Moritzbastei – Leipzig, Duitsland
Maandag 2 oktober: Headcrash – Hamburg, Duitsland
Dinsdag 3 oktober: Sputnikhalle – Münster, Duitsland

De start van de kaartverkoop is al een aantal keren uitgesteld, maar het is momenteel als volgt: de VIP kaartjes voor Sick. worden verkocht vanaf zaterdag 15 april vanaf 15.00 uur en niet eerder. De normale tickets voor Sick. gaan op zaterdag 29 april te koop vanaf 15.00 uur. De VIP kaartjes voor de Nederlandse shows kunnen bij Astan Concerts gekocht worden. De bedoeling is dat je een e-mail stuur met in het onderwerp ‘SICK-VIP-U’. Geef je naam en e-mailadres op met daarbij het aantal VIP tickets die je wil hebben. Maximaal kun je er 4 tegelijkertijd bestellen.

Astan Concerts werkt niet met PayPal. Meer informatie over het kopen van VIP kaartjes is te vinden op de website van Astan Concerts.

Bron: Astan Concerts

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?