Juice=Juice plant wereldtour 2017

De idolgroep Juice=Juice gaat op wereldtour, dit lieten ze weten in Hello! Station #214 op 12 april.

De wereldtour zal langs landen als Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Mexico, Thailand en Maleisië gaan. De precieze data, steden, podia en prijzen voor kaartjes worden later bekend gemaakt.

De groep heeft heel veel berichten ontvangen van hun buitenlandse fans. De unit laat in de video weten dat ze hun best doen om diverse steden in de toekomst te bezoeken. Hiervoor is natuurlijk de steun nodig van de fans.

Juice=Juice is actief sinds 2013 en is onderdeel van Hello! Project en zit bij de label Pony Canyon. De unit bestaat momenteel uit vijf leden en ieder lid heeft een vrucht en kleur toegewezen gekregen. De unit bestaat uit Miyazaki Yuka (leider, perzik, roze), Kanazawa Tomoko (sub-leider, appel, rood), Takagi Sayuki (Citroen, geel), Miyamoto Karin (Druif, paars) en Uemura Akari (Meloen, groen). Juice=Juice heeft diverse singles en een soundtrack mini-album uitgebracht en heeft in 2015 het album First Squeeze! uitgebracht. Op 26 april komt Juice=Juice met de negende single getiteld: Jidanda Dance / Feel! Kanjiru yo.

Juice=Juice heeft al een aantal kerenbuiten Japan opgetreden. In oktober 2015 traden ze op in Taipei en Hong Kong, en eerder dit jaar waren ze weer live te zien in Hong Kong.

Juice=Juice via JPOP Idols.com

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?