S!N slaat handen ineen met HIGHFeeL voor zijn eerste Europese tour

Tourorganisatie en label HIGHFeeL heeft deze morgen laten weten dat ze een samenwerking zijn gestart met de zanger S!N voor zijn eerste Europese tour.

Er is nog niks bekend gemaakt over wanneer de tour van start gaat en of dit in 2017 gaat plaatsvinden, maar dit gaat later bekend gemaakt worden door HIGHFeeL.

S!N is in 2010 begonnen als utaite en werd gauw een internetsensatie in Japan, verzamelde 130.000 volgers op Twitter, 20.000 op instagram en 37.000 via Nico Nico Douga. In september 2014 kwam hij met zijn eerste album SniSN, gevolgd met Scalat!oN in 2015, waardoor vele artiesten hem uitnodigde om mee te touren. In april 2016 kwam hij met zijn eigen S!N LIVE TOUR 2016 waarbij hij in 15 steden in Japan, Hong Kong en Shanghai optrad. Zijn commerciele debuut maakte hij in juni 2016 met de single Salvation via UNIVERSAL MUSIC en hij heeft een S!N LIVE TOUR 2017 gepland staan in Japan.

S!N maakt zijn eigen muziek, concerten en officiële producten. In zijn lyrics beschrijft hij op kunstzinnige wijze de complexiteit en moeilijkheden van zijn eigen geest.

Bron: HIGHFeeL

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?