FEMM komt naar HYPER JAPAN PARTY

HYPER JAPAN staat gepland in juli, maar voordat al dit alles van start gaat is er op zondag 23 april een heuze HYPER JAPAN PARTY gepland in samenwerking met JPU Records.

Het evenement vindt plaats in o2 Academy2 Islington en bevat optredens van Shirobon, Dj tunes van JPU Records en de laatste toevoeging werd gisteren gedaan: FEMM.

FEMM is een dans- en popduo bestaande uit twee mannequins, RiRi en Lula. Voor hun commerciele debuut waren ze al behoorlijk populair in de Verenigde Staten en Europa. Ze zijn ook erg populair onder fashionistas en influencers over de gehele wereld. Ze zijn geregeld geweest in het nieuws in Japan, na hun Google Android televisiereclame en hebben optredens gehad op onder andere ULTRA JAPAN. In februari 2016 maakten ze hun commerciele debuut met PoW! / L.C.S.+Femm-Isation welke gelabeld werd door MTV Japan als BUZZ CLIP.

Shirobon is een elektronische muzikant uit Londen en begon in 2006 met het maken van muziek waarbij hij gebruik maakte van de Nintendo Game Boy. In 2009 nam hij een pauze om de wereld van moderne productie te ontdekken en kwam in 2013 terug met zijn crossover EP Back Tracking. Tegenwoordig reist hij over de wereld voor optredens en runt hij zijn label Hyperwave. Hij staat bekend vanwege zijn futuristische sound en catchy melodieen.

FEMM had al aangekondigd naar J-popcon in Denemarken te gaan en voegt er nog een Europese show aan toe. Of dit uiteindelijk uit gaat groeien naar een Europese tour is nog onduidelijk.

De kaartverkoop van HYPER JAPAN PARTY begint op 16 april en de prijzen zijn rond de € 12,00 (£ 10,00).

Bron: JPU Records

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?