Fotoverslag: Manga & Cosplay Festival Lente 2017

This post is also available in: English

Elk jaar een vast evenement in de grote Japanse Tuin in Hasselt: Manga & Cosplay Festival. Helaas was het weer tijdens de lente-editie minder fijn, het regende vooral in de voormiddag en in de namiddag was het wisselvallig. Dit zorgde voor modderige voeten en kleding, maar de sfeer bleef ondanks dat goed. Er was veel publiek afgekomen op het evenement, vooral bij de cosplay competitie met de catwalk. De sakurabomen stonden nog volop in bloei en het publiek pakte de kans om hiervan te genieten.

Heel waarschijnlijk komt er in september weer een herfsteditie van het Manga & Cosplay Festival.

Fotografie: Atsuko Photography

Atsu

Hellow i'm Atsu. I'm a belgium cosplayer and photographer. Been a cosplayer since 2012 and a photographer since 2014.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?