Gyaru Lovers Events organiseert met Deshima Sounds: GYARU Festival! Summer Event

Op zaterdag 22 juli vindt GYARU Festival! Summer Event plaats in Dynamo in Eindhoven. Het is een evenement voor gyaru en Japan liefhebbers, vooral de J-Fashion liefhebbers. Het evenement is georganiseerd door Gyaru Lovers Event en Deshima Sounds, omdat er weinig soortgelijke evenementen zijn in de zomerperiode.

Het evenement heeft als focus dat je met je vrienden plezier kunt hebben, maar er zullen ook activiteiten gaan plaatsvinden. Deze zijn nog niet bekend gemaakt, maar zullen naarmate de datum nadert bekend worden. De website van Deshima Sounds is de locatie om het allemaal in de gaten te houden. Het zal allemaal gaan over de Japanse mode en lifestyles, dus verwacht ook zeker activiteiten die hiermee te maken hebben. Dus je mag denken aan modeshows, mode- en make-up markt, parapara en natuurlijk feesten.

De locatie is in het centrum van Eindhoven, en dicht bij treinstation Eindhoven. Wil je de gehele dag meedoen aan de activiteiten van GYARU Festival! Summer Event, dan betaal je € 20,00. Mocht je meer iets hebben met de muziek die Deshima Sounds verzorgd, dan kost een kaartje € 10,00 en ben je vanaf 19.00 uur welkom. Het evenement duurt tot 23.00 uur.

Momenteel is er een early bird actie gaande waarbij je voor € 17,00 de gehele dag aanwezig kunt zijn. Deze actie stopt op 1 juni 2017.

Je kunt je tickets krijgen als je via Deshima Sounds een formulier invult.

Bron: Facebook evenement

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?