Astan Concerts stopt: Sick. Europese tour geannuleerd

Slecht nieuws voor de fans van de jonge visual kei band Sick. die met smart aan het wachten waren op de aankomende Europese tour. De tour gaat niet door. Eerder vandaag liet de organisator achter de aankomende Europese tour weten dat wegens gezondheidsredenen is besloten per direct een punt te zetten achter Astan Concerts. Dit betekent ook dat de geplande tour met de band Sick. – die gepland stond in september van dit jaar – niet door zal gaan. Iedereen die een kaartje heeft gekocht via Astan Concerts, krijgt het geld zo snel mogelijk terug.

De man achter Astan Concerts, Stefan Mensing, liet weten dat hij na bijna 25 jaar stopt als concertorganisator. Sommige dingen heb je niet in de hand, zegt hij erbij. Hij bedankt iedereen, waaronder de muzikanten en bezoekers aan zijn evenementen, en zijn team.

Vanuit AVO willen we Stefan ook bedanken voor al zijn werk als concertorganisator. Hij zorgde er vaak voor dat Nederland niet werd overgeslagen bij de Europese shows die hij boekte. Ook dank ik Stefan voor zijn grote samenwerking aan AVO J-Rock Festival in 2013! Wij van AVO wensen Stefan Mensing al het goeds toe.

Bron: Stefan van Astan Concerts

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?