Stichting Nippon terug met Moshi Moshi Fair

Na een aantal jaren stil geweest te zijn is de organisatie achter Moshi Moshi terug met een nieuw evenement. Dit jaar gaat er een Moshi Moshi Fair plaatsvinden in het Amstelpark in Amsterdam en deze zal gratis te bezoeken zijn. De datum voor deze eerste editie is zaterdag 17 juni.

De fair zal geïnspireerd zijn op de Japanse matsuri, waarbij je diverse kraampjes kunt bezoeken en leuke Japan gerelateerde producten kunt bekijken en kopen. Er is ook gedacht aan eten en drinken. Ook zullen er diverse activiteiten zijn, ook gericht op kinderen. Moshi Moshi Fair is ook echt gericht voor het gehele gezin.

Er is al het een en ander aangekondigd qua activiteiten. Raiden Yosakoi en KamiMETAL zullen optreden, verder zullen er diverse games te doen zijn zoals Kingyo Sukui en Otaku Pictionary en workshops als de sushi workshop en Popin’ Cookin’ workshop. Het gehele programma moet nog bekend worden, maar het is hopen op prachtig weer.

De Moshi Moshi Fair start om 11.00 uur en zal duren tot 19.00 uur. Het Amstelpark is alleen toegankelijk voor wandelaars. De hoofdingang ligt aan de Europaboulevard tegenover de A.J. Ernststraat.

Bron: Moshi Moshi Fair

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?