ENDZWECK deze zomer op Europese tour met NO OMEGA

This post is also available in: English

De hardcore band ENDZWECK komt deze zomer, en gaat dat doen met de Zweedse screamo/hardcore band NO OMEGA. De tour vindt plaats in augustus en heeft voornamelijk data in Duitsland, maar bevat ook een datum in België!

De band gaat namelijk een optreden geven op het Ieperfest in Ieper. Extra leuk is dat ENDZWECK dit jaar 20 jaar actief is, en de band vierde dit al met diverse shows in Azië. De shows in Europa zijn daarmee de kers op de taart.

De band bestaat uit zanger Takashi Uesugi, gitaristen Hirohisa Yamaguchi en Atsushi Oka, bassist Yoshinori Yamaguchi en drummer Akifumi Mochizuki. Tender Is The Night ‎is vooralsnog het laatstuitgebrachte album van de band in 2015, verder bracht de band met Malegoat een split uit in 2016. Nog niet bekend met de band? Op de Bandcamp pagina van de band staan de diverse releases op een rij die je kunt beluisteren, maar ook kunt aankopen.

Bron: Loud Noise via Jigsaw9

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?