GOAT op Europese zomertour 2017

This post is also available in: English

GOAT heeft de smaak te pakken, want de band komt weer eens naar Europa voor een zomertour. De tour start precies vandaag in het Verenigd Koninkrijk en gaat door tot midden juli. Shows in Nederland en België staan op de planning!

Op zaterdag 1 juli zal GOAT een optreden geven tidjens OUT LOUD XL, waarbij het theaterseizoen goed wordt afgesloten. GOAT zal om 21.00 een optreden geven in het Beurscafé. Verder kun je optredens verwachten van La Jungle, JTOTHEC, en een dj-set van Rhythm Mind, Aroh en Kong&Gratts. Allen uit België. En om het extra interessant te maken is dit evenement gratis te bezoeken. De Beursschouwburg is te vinden aan Auguste Ortsstraat 20-28 in Brussel.

De show in de WORM in Rotterdam op zondag 9 juli wordt gepresenteerd door Sandwich Island en gaat om 21.00 uur van start, naast GOAT zal er ook een optreden zijn van YPY en de Nederlandse LE ROMPH, welke het soloproject is van Koshiro Hino. Een kaartje in de voorverkoop kost € 7.00. Deuren openen om 20.30 en de show eindigt om 23.30 uur. De precieze locatie van het concert is WORM Central Station, en is te vinden aan de Boomgaardsstraat 71.

Op 10 juli vindt het optreden plaats in de OCCII in Amsterdam, met optredens van PEEQUU en DJ Rancid Lunch, maar ook een optreden van YPY. Deur opent om 20.30 uur en je hoeft maar € 7,00 aan de deur te betalen. OCCII is te vinden aan de Amstelveenseweg 134 in Amsterdam.

GOAT is al meerdere keren in Europa geweest, vorig jaar had de band zelfs twee Europese tours gepland staan, en waren ze te zien geweest op festivals als Le Guess Who? en Micro Festival.

Bron: GOAT

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?