Winactie: Hoe goed ken jij AVO Blog? (2017 editie)

-deze winactie is afgelopen-
In mei werd gevierd dat AVO in totaal 14 jaar bestaat als community, dat wil zeggen dat er 14 jaar terug gestart werd met een forum. In mei was de bedoeling om meerdere winacties te starten, maar dat liep even anders. Om dat goed te maken gaat er nu een grote winactie van start op AVO Blog! Doe je mee?

Om te vieren dat het zo goed gaat met de social media van AVO Blog – meer dan 800 likes op Facebook en meer dan 700 volgers op Twitter – is er bij deze een grote winactie in het leven geroepen.

Deze winactie loopt iets anders dan jullie gewend zijn van AVO Blog. Er wordt bij deze gevraagd om gebruik te maken van de kennis en jullie zoekvaardigheid! En uiteindelijk ga ik DRIE verschillende prijzen weggeven aan drie winnaars.

Wat zijn de prijzen?

De grootste prijs kwam speciaal uit Japan (dankzij de vriendelijke Ashley) en is specifiek gericht op diegene die van Japanse muziek houdt, en is gericht op de visual kei fans.

De GROTE Visual Kei prijs bevat de volgende bands: An Cafe, UNiTE, MEJIBRAY, D, Pentagon, en Sadie, een aantal flyers en een gratis muziekmagazines.

De TWEE kleinere prijzen zijn leuk voor diegene die meer hebben met San-X’s Rilakkuma. Ik heb hier twee diverse pakketten voor jullie die niet alleen schattig zijn, maar ook nuttig in het dagelijks gebruik.

Wat moet je doen?

Zoals eerder beschreven gaat deze winactie net iets anders dan jullie gewend zijn van AVO Blog. Normaliter is het nodig om de winactie zoveel mogelijk te verspreiden, zodat de winactie zoveel mogelijk mensen bereikt, en wordt er verwacht dat je een reactie achterlaat. Dat mag nu ook, maar het belangrijkste is dat je de juiste antwoorden gaat geven op de vragen die bedacht zijn. Omdat het geen kleine winactie is, is er gekozen om niet met 1 vraag te komen, maar met een rijtje vragen. De antwoorden stuur je in naar een speciaal aangemaakt e-mailadres en de winnaars worden willekeurig gekozen, en bekend gemaakt. Bij deze prijsvraag wordt jouw kennis, zoekvaardigheid en creativiteit gevraagd!

Hoe goed ken jij AVO Blog (2017 editie)?

Doe mee met deze interessante prijsvraag door het beantwoorden van de volgende vragen (de antwoorden zijn terug te vinden op deze site!):

1. Met wie hadden we het eerste interview op AVO Blog? Antwoord: OROCHI
2. Wat hing er duidelijk in de lucht tijdens YaYCon 2017? Antwoord: Liefde (of love)
3. Op welke dag kwam officieel het eerste blogbericht van AVO Blog online? Hier had ik zelf een klein foutje gemaakt: Officieel is dit het eerste bericht van AVO Blog, maar daarvoor was ook al iets gepubliceerd (van mijn oude persoonlijke blog). Beide antwoorden zijn goed gekeurd!
4. Bij welke conventie mocht AVO Blog voor het eerst als pers rondlopen? Tsunacon
5. Uit hoeveel mensen bestaat de hoofdredactie van AVO Blog? 1, Francisca Hagen (of Fran). Dit is bijvoorbeeld terug te vinden in de colofon en about us!

Extra vragen (niet verplicht):
6. Waar zie jij graag een review van op AVO Blog?
7. Wie zou AVO Blog moeten interviewen?

Stuur een e-mail naar ln.go1508626812lb-ov1508626812a@niw1508626812 onder vermelding van ‘Hoe goed ken jij AVO Blog? (2017 editie)’. Mocht je de winactie gedeeld hebben via social media, laat dan weten welk account je hiervoor gebruikt hebt. Heb je Facebook? Dan is het nog toffer als je je vrienden tagt onder dit bericht.

Deze winactie loopt door tot 30 augustus 2017 en is geldig voor deelnemers uit Nederland en België. Heel veel succes gewenst.

Vragen? Stel ze gerust!

De winnaars

Inmiddels staan de antwoorden achter de vragen, en heb ik in totaal 7 inzendingen binnengekregen. Omdat vraag 3 en 4 nogal moeilijk waren om te beantwoorden, heb ik gekeken naar de rest van de antwoorden en alle deelnemers in een randompicker gegooid, en die heeft drie winnaars uitgekozen. De winnaars zijn geworden: Olwen (VK prijs), Annelot en Lisa (beiden de kawaii prijzen) Gefeliciteerd! Iedereen bedankt voor het meedoen, bekijk vooral de oude (beschamende) verslagen, en hou AVO in de gaten voor leuke toekomstige activiteiten en veranderingen!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?