MORRIGAN maakt Europese tour 2017 bekend

This post is also available in: English

Na diverse verhalen op social media, en zelfs een artikel op JROCK NEWS met de vraag of MORRIGAN dan toch echt op Europese tour gaat, is het dan nu toch echt bevestigd door de band zelf op hun social media.

Duidelijk is dat de Europese tour van MORRIGAN gaat plaatsvinden in november van 2017. Er zijn nog geen tourdata bekend gemaakt, evenals is onduidelijk welke tourorganisator de tour op zich gaat nemen. Het is afwachten totdat er meer nieuws bekend gemaakt gaat worden.

De visual kei band MORRIGAN is ontstaan uit ex-XIBALBA bandleden in 2015 en bestaat uit zanger Aryu, gitarist Pitty, bassist Kuloe en drummer Setsuna. In mei van dit jaar kwam de band met het vierde mini-album XISS IN THE DARK.

Aryu, zanger van MORRIGAN, vroeg zich al een aantal keren af op Instagram wie er uit Europa komt en “mocht hij naar Europa komen, waar zou het interessant zijn?” Dat dit de voorbode van een touraankondiging zou zijn, hoopten velen.

Bron: MORRIGAN (staff)

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?